Kategoriler

  • Genel Haberler
    1083
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    4

ETSO VE İDEASOFT İŞBİRLİĞİYLE, 'E-TİCARET” EĞİTİMİ'

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunan, e-ticaret altyapı hizmet sağlayıcısı İdeasoft’un işbirliğiyle düzenlenen, “Dijital Dönüşüm” semineri ilgi gördü. —  Erzurum TSO

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ile web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunan, e-ticaret altyapı hizmet sağlayıcısı İdeasoft’un işbirliğiyle düzenlenen, “Dijital Dönüşüm” semineri ilgi gördü.

ETSO Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere, Erzurum’da e-ticaret altyapısını kullanan firmaların temsilcileri katıldı. “Erzurum’da Dijital Dönüşüm Hareketi Başlatıyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen seminerde, İdeasoft Kanal Satış Müdürü İbrahim Cıvıl; ‘E-Ticarette Başarıya Giden Yol’, PayTR Satış Direktörü Bayram Ekinci; ‘E-Ticarette Ödeme Çözümleri’, Korgonomi Genel Müdürü Ersin Ekinci; ‘E-Ticarette Lojistik Çözümler’, Dijital İçerik Üreticisi Utku Cihan Kantar; ‘Sosyal Medya Yönetimi ve Sosyal Medya Reklamcılığı’ ve Leben Süt Yönetim Kurulu Üyesi Naci Dolar ise ‘Başarılı Müşteri Hikayesi’ konulu birer sunum yaptı.

Konuşmasında, E-Ticaret ve E-İhracata başarıya giden yolun ipuçlarını veren İdeasoft Kanal Satış Müdürü İbrahim Cıvıl, e-ihracatta en önemli noktanın ürün ya da kategorilerine göre hedef ülkeler belirlemek olduğunu ifade etti. E-Ticarette yapay zekanın kullanılmasının önemine değinen Cıvıl, "İşinizi yapay zeka ile yönetin, verimliliğinizi artırın ve dijital dünyada bir adım öne çıkın” dedi.

Seminerin sonunda konuşmacılar, katılımcıların farklı konulardaki sorularını yanıtladılar.