Kategoriler

  • Genel Haberler
    1083
  • Genel Haberler1
    1
  • TOBB Haberleri
    4

KATSO BAŞKANI BOZAN’DAN BAŞKAN ÖZAKALIN’A ZİYARET

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti. —  Erzurum TSO

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti.

Oltu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Karaca ile Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Taşbaşı’nın da yer aldığı ziyarette, Başkan Özakalın ve Başkan Bozan, Doğu Anadolu Bölgesi’nin stratejik öneme sahip iki şehri olan Kars ve Erzurum’un ekonomisi, ticareti ve sanayisi üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulundular.

Erzurum’un ve bölgenin gelişmesi ve kalkınmasına katkı sunmak amacıyla ETSO’nun yürüttüğü çalışmalardan söz eden Başkan Özakalın, bölgedeki illerin tarihten gelen ilişkilerinin her alanda daha da artması ve yaşanan temel sorunların çözüme kavuşturulması için her zaman bölgedeki Oda ve Borsalarla birlikte hareket edeceklerini vurguladı.

Başkan Özakalın KATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Bozan’a ziyaretin anısına Oltutaşı tespih hediye etti.

Özakalın, görüşmenin ardından Başkan Bozan'a ETSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (ETSOTAM) ile Oda bünyesinde faaliyet gösteren bazı birimleri gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.