TOBB ERZURUM GGK’DAN, 'DİJİTAL DÖNÜŞÜM, GİRİŞİMCİLİK VE TEKNOLOJİK GELİŞMELER' SÖYLEŞİSİ

Odamızın koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu (GGK), Erzurum Anadolu Lisesi işbirliği ile ‘Dijital Dönüşüm, Girişimcilik ve Teknolojik Gelişmeler’ konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. —  Erzurum TSO

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi ve TOBB GGK İcra Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba’nın konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Söyleşiye, TOBB İl GGK Başkanı İsmail Suci, Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Polat, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Doç. Dr. Ahmet İlker Akbaba söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.